Sóstói zenélő szökőkút

Megosztás

Ismert dallamokat és slágereket játszik a sóstói zenélő szökőkút.

Az ország egyik legnagyobb és leglátványosabb zenélő szökőkútja működik Nyíregyháza üdülőövezetében, Sóstógyógyfürdőn, amely esténként tömegeket vonz a parkba.

Zenei élmény minden korosztálynak

Látványos showelemekkel robbant be a köztudatba a nyíregyházi zenélő szökőkút. Az élményfürdő előtt, mintegy 500 négyzetméteres vízfelületen, hang-és fényeffektekkel nyűgözi le az arra sétálókat. A szökőkút ismert slágereket játszik, ezzel azonnal a felnőttek és gyerekek kedvencévé vált.

A vízjáték a zeneszámok ritmusát követi: többek között Erkel Ferenc klasszikusok, Queen slágerek, mese- és filmzenék, valamint magyar könnyűzenék is felcsendülnek. A szökőkút Európában is ritkán látott, dinamikus vízképet képes megjeleníteni, így például Nyíregyháza turisztikai városfilmjét is láthatjuk a vízpárán kirajzolódni.

A szökőkút szezonálisan – az időjárási körülményeket figyelembe véve – tavasztól őszig működik az Aquarius Élményfürdő előtti parkban. Idén minden eddiginél többször játssza majd az ismert slágereket, dallamokat: hétfőtől vasárnapig, 11:00-22:00 óra között minden órában zenél!

Míg délelőtt és kora délután 2-2 slágerre „táncolnak” a vízsugarak gyerek-, mai és best of zenékre, később már 6, illetve 8 zeneszám hangzik el. A legbővebb kínálat az este 9 órási program, ekkor (a projektoros „vizes” kivetítés előtt) 10 dallamra láthatunk különleges víz- és fényjátékot.

Képek a zenélő szökőkútról

Térkép

Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 1.

4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 1. 
Sóstói zenélő szökőkút

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram