Felhasználás és adatvédelem

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a feljogosított használója és üzemeltetője nyiregyhaza.info.hu portálnak, a honlapon található bármely szöveg, kép, hang és egyéb anyag szerzői jogainak és más szellemi tulajdonjogoknak birtokosa.
A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

Ön jogosult a www.nyiregyhaza.info.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában.
Az itt leírtakon kívül Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

Akadálymentesség

Az oldal akadálymentesre lett tervezve és ennek megfelelően készült el, azaz minden látogató önállóan hozzáférhet az oldalon található minden tartalomhoz.

Adatvédelmi nyilvántartás

Adatkezelő: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-

Adatvédelem és felhasználás

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük, hogy amennyiben személyes adatai alábbi módon történő kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, úgy azokat részünkre ne adja meg. A nyiregyhaza.info.hu honlap használata során Ön az alábbi feltételeket elfogadja attól függetlenül, hogy az alábbiakat elolvasta e vagy sem.

Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzat

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft, mint a nyiregyhaza.info.hu üzemeltetője, az alábbiakban tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezeléséről, az adatok védelméről, az arra vonatkozó intézkedésekről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

Megosztás