Aquarius Élmény- és Parkfürdő

Megosztás

Az 1,7 hektáros fürdőkomplexumban ez mind rád vár: hullámmedence, csúszdák (kamikaze, családi, óriás-, black hole, verseny- és elefántcsúszda), vadvízi sodrófolyosó, gyermekmedencék, inka romtemplom, kincses sziget.

Nyitvatartás

Aquarius Élményfürdő
Hétfőtől vasárnapig: 9:00-20:00

Aquarius Parkfürdő
Nyári szezonban: 
hétfőtől vasárnapig: 9:00-20:00

Szezonon kívül:
ZÁRVA

Jegyárak

Aquarius Élményfürdő

A gyógyvizéről híres és hangulatos üdülőhely központjában, Sóstógyógyfürdőn található a többgenerációs fürdőnek is nevezett Aquarius Élményfürdő. Ha élményekre vágysz, itt mindent megtalálsz! Ha a termálvizeket kedveled, úgy igazi regenerálódást ígér a Termálvilág, melynek jódos-brómos gyógyvizében pihenhetsz és gyógyulhatsz.

Ha bátor vagy és szívesen kipróbálsz merész dolgokat, lecsúszhatsz a kamikaze csúszdán, kipróbálhatod a hullámmedencét és a vadvízi sodrófolyosót is! A Gyermekvilág igazi dzsungel. Kalandozz a liánok és az inka birodalom letűnt kincsei között Jack Sparrow kapitány kalózhajóján!

Medencék az élményfürdőben

  • Fedett gyógyvizes medence aláfúvásos fekpaddal és 6 db nyakzuhannyal (34-36 °C)
  • Kültéri gyógyvizes medence élményelemekkel (36-38 °C)
  • Fedett pezsgőfürdő, levegőbefúvásos ülőfürdő (34-36 °C)
  • Kneipp medence hideg vizes (16-20 °C) és meleg vizes (38-40 °C) verzióban
  • Hullámmedence (28-30 °C)
  • Vadvízi sodrófolyosó vízbefúvásokkal, vízfüggönnyel és barlanggal (28-30 °C)
  • Gyermekmedencék 3-féle vízmélységgel (30-32 °C)
 

Aquarius Parkfürdő

Ha szeretnél egy nagyot csobbanni a nyári melegben, akkor hová mennél máshová, mint a 7,5 hektáros ősparkban kialakított Aquarius Parkfürdőbe!

Izgalmakra vágysz? Válaszd a csúszdaparkot! Úszni szeretnél? Vár az 50 méteres versenyuszoda! Frissülj fel a Poolbarban, ahol finomabbnál finomabb koktélok várnak! Ha pedig bulizni szeretnél, próbáld ki szerda és péntek esténként a termálmedencék mellett a Retro party-kat, hangulatos zenével!

Az ötcsillagos fürdő

A Magyar Fürdőszövetség szigorú kritériumrendszere alapján az Aquarius Élmény- és Parkfürdő a legmagasabb – ötcsillagos – minősítést nyerte el 2017-ben.

Szállások a fürdő közelében

Ha a fürdő közelében keresel szállást, akkor válaszd a Hotel Fürdőházat. A hotel épületében már a 18. században is gyógyfürdő működött, ahol tölgyfa, illetve a későbbi időkben már márványkádakban fürödhettek a vendégek. Töltődj fel te is ebben a műemlék épületben, ahol a szállás mellett még wellnessélmények várnak!

Képek a fürdőről

Térkép

Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 2.

4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 2.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram