Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér

Megosztás

Élménnyel teli színháztörténet digitális elemekkel a nyíregyházi Szindbádban.

A Nyíregyháza szívében található Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér egy egyedülálló attrakció, amely nem mindennapi kikapcsolódást ígér. Az épületbe lépve magával ragadó színházi relikviákat, híres jelmezeket, kellékeket, maketteket láthatunk, átélve a hagyományos színházi múzeum hangulatát. A Szindbád interaktív, digitális látogatótere viszont újszerű élményeket is rejt magában.

Elérhetőségek

4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.
+36-42/873-550
+36-70/656-9027

www.szindbad.eu

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd-Szerda: 9:00-17:00
Csütörtök: Zárva
Péntek-Vasárnap: 9:00-17:00

Jegyárak

Virtuális öltöztető tükör

Fotózkodj különleges helyszíneken, változatos színházi korok jelmezeibe bújva! A virtuális tükör segítségével olyan híres darabok főszereplői lehetünk, mint például a Rómeó és Júlia, vagy akár a barokk kor díszes jelmezeit is felpróbálhatjuk.

VR-szemüveggel a színpadon

Éld át egy színházi fellépés pillanatait VR szemüveggel! Válaszd ki a szöveget és az élmény olyan akár a valóságban: a rendező instruál, a súgó segít, ha elakadsz, az előadás végén pedig a közönség dicsőítő tapssal vagy paradicsom dobálással értékeli a produkciót – persze csak virtuálisan.

3D mozi örökzöld filmekkel

Ismerd meg a színháztörténeti korokat Szindbád kalauzolásával, 3D-ben! A film izgalmas jelenetei nemcsak a színháztörténet kedvelőinek, hanem akár iskolai csoportoknak is érdekes lehet. A 3D moziban emellett rendszeresen vetítenek klasszikus, örökzöld filmalkotásokat is.

Képek a Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytérről

Térkép

Cím: 4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.

4400 Nyíregyháza, Színház utca 2.
Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér