Aki túsz, aki nem, jövök! | Színház

2024. május 31. Nyíregyháza, Bessenyei tér 13. Móricz Zsigmond Színház
Egy nem mindennapi műfajt, egy igazi túszkomédiát láthatnak a nyíregyházi színház színpadán. Az Ürmös Zsolt – Kövesdi Miklós Gábor alkotta szerzőpáros a Fórum Színház felkérésére, kifejezetten Beleznay Endre és Magyar Attila részére írta az, Aki túsz, aki nem, jövök! című komédiát, melyben a kedves nézők is interaktív résztvevőkké válnak. 
 
Hogyan lesz egy hétköznapi könyvelőből túszejtő? Az egyik nap még a megszokott kis életét éli, a másik nap meg arra ébred, hogy túszul ejtett kétszáz embert, és mesterlövészek célkeresztjébe kerül. Reményi Oszkár (Magyar Attila) színre lépésekor a közönség tagjai még nem sejtik, hogy a világ legviccesebb túszkomédiájában hamarosan ők lesznek a túszok, akiken csak Tarnavölgyi Üzgür (Beleznay Endre) túsztárgyaló-celebritás tud segíteni…
 
A rendezést a két szereplő vállalta magára, Németh Kristóf, a Fórum Színház vezetője producerként és játékmesterként segítette az előadás létrejöttét, amely a Fórum Színház és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában született meg.
 
 
Az előadás időpontja:
2024. május 31. (péntek) 19:00 óra
 
Helyszín:
Móricz Zsigmond Színház, nagyszínpad
Nyíregyháza, Bessenyei tér 13.
 
Jegyek:
Online a moriczszinhaz.hu oldalon elérhetőek. 
 
 
Megosztás