Gubik Petra koncert | Szabadtéri Színpad

2024. július 6. Nyíregyháza, Benczúr tér 22. Rózsakert Szabadtéri Színpad
Gubik Petra „Mi van a zsebemben?” című koncertestjét láthatjuk, hallhatjuk Nyíregyházán, ahol saját gondolataival, verseivel, dalaival, történeteivel, egyedi feldolgozásokkal, szerepjátszás nélkül áll a közönség elé. Mindezt a zsebéből húzza elő, kendőzetlen őszinteséggel és természetességgel. Vendég: Bereczki Zoltán
 
Gubik Petra Junior Príma díjas, Honthy díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter sziámi alkotótársakkal közösen hoztak létre. 2023-ban a Sztárban Sztár első női győzteseként elnyerte az év legsokoldalúbb előadója címet.

„A zene ott van a mindennapokban, átszövi az ember életét, testét és lelkét egyaránt. Gyógyít, szórakoztat, kikapcsol, terápiaként is funkcionál. Egy évvel ezelőtt jött a gondolat, hogy a létrehozzam a saját kis zenei projektemet Mi van a zsebemben? címmel. Kezdetben egy szál akusztikus zongorára építettük fel az estet, melyben Tempfli Erik, Artisjus-díjas zongorista, zeneszerző volt a partnerem. Elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát.”

A koncertest meghívott vendége Bereczki Zoltán Emerton-díjas színművész, énekes, zenei producer lesz.
 
Az előadás időpontja:
2024. július 6. (szombat) 20:30 óra
 
Helyszín:
Rózsakert Szabadtéri Színpad
Nyíregyháza, Benczúr tér 22.
 
Jegyek:
Online a moriczszinhaz.hu oldalon elérhetőek.
 
 
Megosztás