Válásguru | Színház

2024. április 26. Nyíregyháza, Bessenyei tér 13. Móricz Zsigmond Színház

A Rózsavölgyi Szalon vendégjátékát, a Válásgurut láthatják hamarosan a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színpadán. Őze Áron rendezésében Ullmann Mónika, Brasch Bence és Józan László lépnek színre.

„A szakítás soha nem kellemes, ebből csinál diszkrét üzletet a Válásguru ügynökség alapítója, aki a szépen jövedelmező szakítócégből nagyot szakít. Ügyfelei megbízásából vállalja, hogy helyettük mondja ki a végső szót és hagyja el azok párját. Válást közvetít. Virágot visz az elhagyott nőknek, hagyja, hogy sírjanak a vállán, a kirúgott férfiakkal pedig közösen szidja a szerelmet.

Eric, a ’Válásguru’ épp új ügyfele, Quentin nevében készül az újabb nagy szakításra. Megérkezik a nőhöz a szokásos csokorral, és amikor az ajtó kinyílik, Eric akkor szembesül azzal, hogy régi szerelméhez, Chloéhoz rendelték ki, aki évekkel ezelőtt magyarázat nélkül távozott az életéből. Hirtelen minden összezavarodik. Elindul egy nagy társasjáték, s közben egyre érzelmesebbé és szórakoztatóbbá válik a szakítópróba.”

 

Időpont:
2024. április 26. (péntek) 19:00 óra

Helyszín:
Móricz Zsigmond Színház
Nyíregyháza, Bessenyei tér 13.

Jegyek:
Online a moriczszinhaz.hu oldalon elérhető.

 

Megosztás