Zséda DÍVA koncert | Szabadtéri Színpad

2024. július 18. Nyíregyháza, Benczúr tér 22. Rózsakert Szabadtéri Színpad

Zséda egész eddigi pályafutása belesűríthető ebbe az egyetlen szóba: DÍVA. Hogy hogyan, az kiderül mindazok számára, akik velünk tartanak a DÍVA SHOW koncerten 2024 nyarán, Nyíregyházán.

Ebben az egyetlen szóban benne van minden, ami Zsédát jellemzi: lírai szopránja, érzelemdús gondolatvilága, érzéki, mégis bensőséges dalai, de a sodró lendület, a forró hangulat, a szenvedélyes előadásmód is. Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-ja a Szeress most naívája, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusa mind mind Zséda egy-egy arca. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen az Egy Ölelés a Világ mind mind ennek a két évtizede tartó pályának a mérföldkövei. Mindenkinek van egy titkos kedvence köztük, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, amihez emlékek kötik.

Nyolc album, több mint húsz év, legnagyobb slágerei, legkedvesebb Zséda dalai egyetlen estébe sürítve- ez a DÍVA SHOW- na meg egy nagy adag nyári lazaság, könnyed elegancia, felhőtlen szórakozás Zsédával és az ország legjobb zenészeivel.  

Helyszín:
Rózsakert Szabadtéri Színpad
Nyíregyháza, Benczúr Gyula tér 22.
 
Időpont:
2024. július 18. (csütörtök) 20:30 óra
 
Jegyek:
Online ide kattintva elérhető.
 
Megosztás